Suarez otvorio dušu i priznao šta su mu rekli u Barceloni kada su mu saopštili da mora ići

Teško mu je palo

Suarez otvorio dušu i priznao šta su mu rekli u Barceloni kada su mu saopštili da mora ići

E. Ganibegović

Luis Suarez igrao je za Barcelonu od 2014. do 2020. godine, a za to vrijeme uspio je postati jedan od najvažnijih igrača Katalonaca.

Gotovo dvije godine nakon što je napustio Camp Nou, Suarez je rekao kako je ovaj potez imao utjecaja na njegovu karijeru. Urugvajac je ujedno otkrio kakvu je poruku dobio od dužnosnika Blaugrane, kada mu je rečeno da neće nastaviti u Barceloni.

"Moj odlazak iz Barcelone obilježio me i natjerao me da nastavim dokazivati. Rekli su mi da nemam nivo da nastavim u Barci. Bio sam frustriran, ali onda sam rekao: 'Moram nastaviti dokazivati svoju vrijednost", kazao je Suarez, prenosi Barca Universal.

Definitivno je Urugvajac Kataloncima odgovorio na najbolji mogući način, jer je odmah osvojio titulu prvaka Španije s Atletico Madridom.

No, prošlosezonska iznimna forma se ove godine nije nastavila.

Sada se čini da se Diego Simeone odlučio riješiti Luisa Suareza, a fudbaler je dobio nekoliko ponuda iz Južne Amerike i Saudijske Arabije, ali ih je odbio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spominje se da je za njegove usluge zainteresovana Aston Villa, a ponajviše Steven Gerrard, trener ovog kluba, objavljuju mediji na Otoku. 

Suarez i Gerrard bili su kolege u Liverpoolu, a odatle postoji jako dobar odnos između njih dvojice koji bi olakšao prelazak napadača u Aston Villu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
ako ima istine u ovome onda su ovi Barse na teskim drogama :) Mozda su mu htjeli reci da Barsa nije njegov nivo, u smislu da on treba u veci klub :)
4 1
Arnel925
Imaju zato za Barcelonu nivo Braithwaite, Taore I ostali hahah
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije