Gareth Bale bi na kraju opet trebao ostati u Realu

Od transfera nema ništa

Gareth Bale bi na kraju opet trebao ostati u Realu

Čini se kako će Velšanin Gareth Bale i nakon ovog ljeta ostati član Real Madrida.

Balea mediji 'tjeraju' iz Madrida već preko dvije godine, ali on na kraju svakog prelaznog roka ipak ostane tu gdje jeste.

Proteklih mjeseci govorilo se kako sigurno napušta Santiago Berbaneu, ali sada TheSun piše kako od toga neće biti ništa.

Kao razlog ostanka Balea u Madridu pomenuti izvor navodi činjenicu da Kraljevski tim nema novca kojim bi priuštio dolazak nekog drugog superstara pa će morati zadržati Balea.

Velšanin je već dugo vremena navodno nezadovoljan jer ne igra stalno u prvoj postavi. Često šansu dobija sa klupe za rezerve ili u nekim slučajevima ni tada što je za zvijezdu poput njega poniženje.

Moguće je da će nakon ove cijele krize oko virusa Covid19 i sam Zinedine Zidane više cijeniti igrača kakav je Bale pa će se i njegov status u Madridu promijeniti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Bale se u proteklom periodu povezivao sa klubovima kao što su Everton, Manchester United ili Tottenham.  

Velšanin je član Reala od 2013. godine. S klubom je osvojio čak četiri Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
The Sun manje relevantan od vesele sveske
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije