Gareth Bale je znao da ga kamere snimaju, nije ovo trebao raditi...

Otišao s utakmice u 82. minuti

Gareth Bale je znao da ga kamere snimaju, nije ovo trebao raditi...

Zvijezda Real Madrida Gareth Bale ponovo se nalazi na udaru kritika španskih medija.

Kako zvanično stoji u saopštenju Reala, Velšanin je povrijeđen, iako niko ne zna šta mu je, pa je tako sinoćnji duel La Lige protiv Leganesa (5:0) gledao s tribina.

Kao i obično, pratio se svaki njegov potez, pa su kamere snimile trenutak kada je napustio stadion. To ne bi bilo toliko čudno niti bi se o tome pisalo da Bale sa stadiona nije izašao u 82. minuti susreta.

On je snimljen kako u svoj automobil ulazi osam minuta prije kraja susreta te je propustio pogodak Luke Jovića kojim je postavljen konačan rezultat susreta.

Ipak, pravila unutar Kraljevskog kluba mu dopuštaju ovako nešto. Naime, ista kažu kako igrač koji nije učesnik utakmice mora sjediti na tribinama minimalno 80 minuta, u suprotnom će biti kažnjen. Bale je ispoštovao taj protokol, ali bez obzira na to ostaje mrlja jer nije sišao na teren nakon meča i čestitao saigračima pobjedu.

Bale već godinama ima velikih problema u Realu ili se to barem tako pokušava prikazati u medijima. Ipak, on je i dalje važan član kluba i uskoro ćemo ga sigurno ponovo vidjeti na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real se pobjedom protiv Leganesa vratio na drugu poziciju u španskom šampionatu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

arsenal_fan_1886
pamenatan, ne postoji lojalnost u kompanijama, navijaci mu zvizde, trener prvo htio da ga proda pa se predomislio jer se asensio povrijedio, samo tako bale podzoni, pokazujes da ima i druga strana medalje kada radnik muze i ne postuje kompaniju, a ne da je uvjek obrnuto
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi