Gareth Bale kao da se boji Modrića: Sve ostale saigrače je odgurnuo od sebe kad je zabio gol

Nije promaklo španskim medijima

Gareth Bale kao da se boji Modrića: Sve ostale saigrače je odgurnuo od sebe kad je zabio gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su kao gosti pobijedili Levante sa 2:1 u okviru 25. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je uz dosta muke i pomoć sudija uspio da dođe do pobjede, a zanimljivo da su oba gola postigli iz penala. Drugi penal koji je dosuđen za goste izazvao je razne komentare jer je svima bilo jasno da je sudija napravio veliku grešku, te da penala uopšte nije bilo.

Odgovornost je preuzeo Gareth Bale koji je zabio gol za 1:2, a zatim počeo trčati prema centru kao da je Real tek izjednačio. Ostali saigrači pokušali su da mu čestitaju, te da zajedno proslave pogodak, ali je Velšanin to odbijao.

On je odgurivao igrače Real Madrida od sebe, no kada je ugledao Luku Modrića morao je da stane. Prišao je hrvatskom veznjaku i zagrlio ga što je naravno postalo glavna tema španske javnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mediji u Španiji jutros su objavili da je izgledalo gotovo smiješno, te da se Bale očito boji Luke Modrića, dok mu ostali saigrači nisu previše bitni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije