Bale već sada završava karijeru?

Velšaninu nogomet dosadio

Bale već sada završava karijeru?

E. Škorić

Velšk reprezentativac Gareth Bale spreman je okončati nogometnu karijeru.

Bale bi po ugovoru trebao da se vrati u Real Madrid, nakon posudbe u Tottenhamu, gdje je igrao i spremao se za EURO. Bale se poprilično ćuvao, izbjegavao sve mečeve, imao poseban režim treniranja i igranja, držao se specijalne dijete...

On ipak nema namjeru da ostane u Tottenhamu, pa se vraća u Madrid. Ako Zidane ode, a velike su šanse da se to desi,Bale bi mogao izboriti svoje mjestu u početnom sastavu, no prema pisanju AS-a, on ima jedan nevjerovatan plan.

Bale bi uzeo odštetu od Reala za posljednju godinu ugovora i potom napustio nogomet. Velšanin je odavno izgubio interes za nogomet, a stastveno ga igra tek u dresu velške reprezentacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

33-godišnjak želi da bude uz porodicu, ionako je zaradio ogroman novac, a najviše uživa dok igra golf.

Bivši ofanzivac Tottenhama je ove sezone odigrao ukupno 33 meča i postigao je 14 golova uz tri asistencije.

Top Komentari

K79
Pošteno :)
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti