Gareth Bale nema pojma o španskom jeziku, a to je sada dokazao Luka Modrić

U Realu je već šest godina

Gareth Bale nema pojma o španskom jeziku, a to je sada dokazao Luka Modrić

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Marcelo, nedavno je izjavio da se Gareth Bale još uvijek nije u potpunosti uklopio u ekipu iako je u klub stigao još prije šest godina.

Bale je u Real Madrid došao iz Tottenhama za oko 100 miliona eura, ali su ga brojni problemi s povredama zaustavili da pokaže u potpunosti koliko može.

Iz godine u godinu se špekuliše da Bale odlazi iz Reala, ali je Velšanin očito odlučio da ostane u kraljevskom klubu što duže. No, mnogi su ostali iznenađeni kada je Marcelo otkrio da Bale nakon pet godina uopšte ne zna španski jezik.

Marcelo je izjavio da Bale u svlačionici priča samo na engleskom jeziku, te da s njim komuniciraju gestikulacijama. Dodao je da Velšanin na španskom razumije samo pozdrave i dobro vino.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Video koji se pojavio na Twitteru najbolje dokazuje da Bale uopšte nema pojma kada je u pitanju španski jezik, te je baš čudo što je toliko godina uspio da opstane u Real Madridu. Luka Modrić mu je postavio jednostavno pitanje, a Bale je samo rekao "Pojma nemam šta si me pitao".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gaizkaMendieta
Luka je za njega gospodin
3 3
Benjamingst
6 godina u Spanij nije jos naucio Spanski heheh
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi