Gareth Bale pokvario sve planove Florentinu Perezu

Promijenio mišljenje

Gareth Bale pokvario sve planove Florentinu Perezu

A. Čaušević

Značajne promjene igračkog kadra čekaju Real Madrid, u planu je dovođenje niz sjajnih pojačanja. 

Međutim, da bi neko došao prije toga je potrebno nekoga i prodati, među igračima čiji je odlazak planira(o) Florentino Perez se nalazi i Gareth Bale, ali Velšanin kvari sve planove svog gazde.

Bale je bio voljan napustiti Real, ali je, barem tako navode španski mediji, promijenio svoje mišljenje te je odlučio ostati u kraljvskom klubu bez obzira na silne glasine kako se na ljeto sigurno vraća u Premiership.

Jedan od razloga za promjenu mišljenja je i povratak Zinedinea Zidane na klupu. Ovaj 29-godišnjak ima s Realom čvrst ugovor koji traje do ljeta 2022. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prodajom Balea Perez je planirao finasirati angažovanje nekog od novih "galaktikosa". Los Blancosi se već duže vremena dovode u vezu s dovođenjem Cristiana Eriksena, Paula Pogbe i Edena Hazarda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi