Bale jasno poručio gdje želi igrati naredne sezone

Vraća se u Madrid?

Bale jasno poručio gdje želi igrati naredne sezone

Edmir Škorić

Gareth Bale ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2022. godine.

Velšanin je trenutno u Tottenhamu gdje igra kao posuđen igrač Reala, ali tvrdi da će se vratiti u redove kraljevskog kluba.

"Glavni razlog zbog kojeg sam došao jeste da igram nogomet. Želim da na Evropskom prvenstvu budem u takmičarskoj formi, a zatim da se vratim u Real. To je moj plan, povratak u Real", kazao je Bale uoči meča sa Belgijom na startu kvalifikacija za Mundijal.

Mourinho je nedavno kazao da će Baleova budućnost uveliko ovisiti o Realu s kojima je ugovorom vezan, mada u Madridu odavno ne računaju na njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bale (31) je ove sezone ukupno odigrao 12 mečeva u Premier ligi i dao je pet golova uz dvije asistencije, dok je u Europa ligi na 10 utakmica postigao tri gola uz asistenciju. U Fa kupu ima gol na dva meča, a u Liga kupu također gol, ali na jednom meču.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi