Sve je izvjesnije da Ronaldo napušta Juventus, a jedan klub je veliki favorit za njegovo dovođenje
FOTO: EPA

Kraj ere u Torinu

Sve je izvjesnije da Ronaldo napušta Juventus, a jedan klub je veliki favorit za njegovo dovođenje

Haris Zilić

Sve je izvjesnije da će Cristiano Ronaldo napustiti redove Juventusa.

Španski "AS" donosi vijest da Juventus neće prisiljavati Ronalda da ostane, ako odluči da napusti Torino, a kandidata za Ronaldovo dovođenje je mnogo.

Portugalac je ranije izjavio da bi karijeru volio nastaviti u PSG-u, ali prema pisanjiam pomenutog medija, najrealnija opcija je njegov povratak u Real Madrid.

Navodno bi Ronaldo potpisao sa Kraljevima ugovor na dvije godine plus godinu mogućeg produženja, a to bi vjerovatno bio i momenat da završi bogatu karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je u Juventus došao sa namjerom da osvoji Ligu prvaka, ali Stara dama je prethodne tri sezone eliminisana u nokaut fazi od Ajaxa, Lyona i Porta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Pa jeste li prije 5 minuta napisali da je direktor Juventusa rekao da Ronaldo ostaje....
8 1
Ecosport
Gaynaldo će sad tražiti da ode u Bayern da osvoji LP. U bilo kojem drugom klubu to neće moći jer on sam ne može pomoći timu. Ništa nije bolji od ostalih napadača u Evropi, tako da nije pojačanje za bilo koji klub. Možda jeste pojačanje sa finansijske strane jer bi na kuravi zaradili.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi