Gareth Bale se doslovno sprda s Real Madridom i Zidaneom
Foto - EPA

Navijači Kraljeva bijesni

Gareth Bale se doslovno sprda s Real Madridom i Zidaneom

M. Šljivak

Gareth Bale je odlučio da se maksimalno sprda s velikanima kakvi su Real Madrid i Zinedine Zidane.

Velšanin je otpisan od strane francuskog stručnjaka. Realu bez njega ide sasvim dobro, ali ono što radi Bale dok je na klupi je zaista nepoštovanje prema klubu i Zidaneu.

Prije nekoliko dana je odlučio da odspava na klupi za rezerve, a večeras je ponovo privukao pažnju onim što je radio na tribinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači kraljevskog kluba su bijesni. Uvjereni su kako je ovo omalovažavanje kluba i Zidanea i svi jedva čekaju da mu vide leđa.

Međutim, njemu se nigdje ne žuri s platom koja je veća od 20 miliona eura po sezoni i ugovorom do 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zulfikar
Legenda tako i treba samo neka se sprda sa njima haha. Neka im otvoreno kaze ako zele da ga se rijese neka mu isplate tih 20 miliona po sezoni i plus jos toliko bonusa zato sto ne igra hahahaha
12 2
BobPaisley
...ahahahahahahahahh koja je ovo kraljina :D :D :D
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi