Gareth Bale se razočarao kada je vidio kakav poklon je dobio od Luke Modrića

Očekivao je više

Gareth Bale se razočarao kada je vidio kakav poklon je dobio od Luke Modrića

Endin Čaušević

Novogodišnji praznici pokucali su na vrata Real Madrida, a igrači ovog kluba međusobno su odlučili da jedni drugima daruju poklone.

Kraljevski klub danas igra finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al-Aina, no našli su vremena da otvore svoje poklone. Sigurno da je najsretniji bio Luka Modrić koji je od saigrača dobio zlatnu krunu zbog toga što je nedavno proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Međutim, veliko razočarenje vidjelo se na licu Garetha Balea koji nije bio zadovoljan poklonom. Za njegov poklon bio je zadužen Luka Modrić koji mu je kupio loptu za američki fudbal, a to Balea nije baš obradovalo.

Velšanin se Luki zahvalio na poklonu, no na njegovom licu se jasno vidjelo da je očekivao dosta više.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi