Garić: Možda smo prije utakmice bili zadovoljni bodom, ali sad nismo

Trener Budućnosti nakon odigrane utkamice

Garić: Možda smo prije utakmice bili zadovoljni bodom, ali sad nismo

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti prokockali su pobjedu na gostovanju u Živinicama u okviru 9. kola Prve lige FBiH.

Gosti su imali vodstvo sve do posljednjih trenutaka utakmice, kada su primili gol, te su se na kraju morali zadovoljiti bodom.

"Nažalost možda smo prije utakmice bili zadovoljni bodom, ali ovako nakon utakmice smo nezadovoljni. Bili smo dosta bolja ekipa, ali smo promašili mnogo prilika", rekao je Nermin Garić, trener Budućnosti.

Činilo se kao da su se nogometaši Budućnosti u drugom poluvremenu svjesno povukli, jer su bili zadovoljni vodstvom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Svakako smo bili zadovoljni sa 0:1, ali nismo se svjesno povukli. Slaven je pokuašo doći do izjednačenja, te su se igrači povukli. Čestitam protivniku na igri, ali i mojim igračima na bodu", završio je Garić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti