Gary Lineker jednom rečenicom uništio Neymara na Twitteru

Razočaran novim simuliranjem Brazilca

Gary Lineker jednom rečenicom uništio Neymara na Twitteru

Endin Čaušević

Brazil je danas u utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva pobijedio Meksiko sa 2:0 i tako se plasirao među osam najboljih ekipa svijeta.

Brazilci su u današnjoj utakmici pokazali svoju snagu i na krilima Neymara i Roberta Firmina uspjeli su da dođu do pobjede. Neymar je pogodio mrežu Meksika u 51. minuti, dok je Firmino u samom finišu meča postavio konačnih 2:0.

Neymar je nakon utakmice ponovo u centru pažnje, ali ne zbog svoje igre već zbog novog simuliranja. Brazilac se sredinom drugog dijela valjao pored klupe Brazila nakon što ga je nagazio jedan od igrača Meksika.

Prema izrazu lica i reakciji Neymara činilo se da više neće moći ni stati na nogu. Ipak, samo nekoiko trenutaka kasnije kao da se ništa nije ni desilo. Nakon toga na Twitteru se ponovo oglasio legendarni Gary Lineker koji je još jednom iskazao svoje razočarenje Neymarovim simuliranjem.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Neymar ima najniži prag bolova od bilo kojeg igrača u historiji ovog takmičenja", poručio je Lineker.

Top Komentari

Bulle
Sta je sporno stao mu je kopackom na nogu navijo sam za Meksiko al realno ovo je crveni namjerno ga nagazio!
4 22
zaboti janos
Ma jebo vise LineKERA.Ima pravo DA i folira kad sudije tolerisu sve vise ubice fudbala.Zato je sve manje jakih indvidulaca,tehnicara.Ja licno gledam i uzivam kad igra Neimar,Salah,Hazard,Fekir itd
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi