4

Komentari (4)

Mehinaldo
Los trener po meni koliko je u klubu nije nasao prvih jedanaest igraca smijeno je gledati da svaku utakmicu neko drugi igra evo u zadnje vrijeme mu igra rudiger koji nije bio ni blizu tima pola godine a zouma bio najbolji defanzivac dao nekih golova igrao dobro od jednom ga nema isto tako po meni kao zamjenskog kapitena stavlja silvu smijesno dosao covjek u septembru za tri dana kapieten u takvom klubu smijesno
Chico
GUZ.AZIJA na aparatima... Vjestacki CSKA London je njegov klub, zato ima kompleks Arsenala
Dasler
Realno, Lampard nije pokazao neko trenersko znanje, ali se mora priznati da je Lineker upravu ovdje. Strpljenje sve manje postoji u fudbalu i prosla su vremena kada treneri poput Fergusona mogu opstati preko dvije decenije na klupi jednog kluba.
GuiliDamou
Treba bojkotovat chelsea, otpustili legendu kluba, treba peticiju pisat da ga vrate!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.