Gattuso: Primili smo čudan gol, toliko o našoj 'sreći'
Gattuso je željno čekao debi, ali nije bio slavan. (Foto: EPA)

Trener Milana

Gattuso: Primili smo čudan gol, toliko o našoj 'sreći'

Edmir Škorić

Nesretan je bio debi Gennara Gattusa na klupi Milana, pošto je Benevento u 95. minuti zabio za bod (2:2).

Gattuso je danas debitovoa na klupi Milana i njegov tim je vodio 2:1 do 95. minute, kada je golman domaće ekipe ALberto Brignoli glavom uspio da postigne izjednačujući pogodak.

"Momci su dali sve od sebe. Primili smo veoma čudan gol i to pokazuje koliko 'sreće' imamo u ovom trenutku. Želim da zahvalim igračima što su pokazali želju i požrtvovanje, vidjeli smo kakve slabosti imamo i pokušat ćemo da ih popravimo. Ne mogu zamjeriti ništa svojim igračima za danas", kazao je Gattuso, pa je dodao:

"Mogli smo igrati mnogo bolje, izgubili smo dosta puta loptu u odbrani. Dobro je kada radite nešto novo, ali znali smo da je, unatoč rezultatima, Benevento sposoban da nešto ovako napravi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dug je put pred nama i puno toga moramo da poboljšamo", rekao je Gattuso.

Benevento je danas stigao do prvog boda u Seriji A, a prethodno je imao 14 poraza.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi