Gattuso provocirao Ibru, ovaj ga osramotio za cijeli život

Zanimljiva priča Thiaga Silve

Gattuso provocirao Ibru, ovaj ga osramotio za cijeli život

Endin Čaušević

Odbrambeni fudbaler PSG-a Thiago Silva otkrio je zanimljivu priču iz vremena dok je nosi dres Milana.

Naime, glavni junak ove priče je Zlatan Ibrahimović koji je dok je nastupao za Milan imao mali sukob sa legendarnim Gennarom Gattusom. Thiago Silva je odlučio otkriti detalje priče iako je obećao Gattusu da to neće raditi.

"Na jednom od treninga Milana Gattuso je stalno provocirao Ibrahimovića. Pokušao je na sve moguće načine da ga izbaci iz takta, ali je Zlatan sve to ignorisao. Niko nije očekivao da je Ibra već smislio osvetu", rekao je Silva, te dodao:

"Nakon treninga Zlatan je sačekao Gattusa u svlačionici, a kada je ovaj došao digao ga je u zrak, okrenuo i ubacio u kantu sa smeće. To je bilo ludo, svi smo se smijali ko budale. Vjerujte, sedam dana nam je trebalo da se smirimo. Gattusu je bilo najgore, ali sam izazvao to".

Gattuso je godinama bio zaštitni znak Milana, te poznat kao temperamentni igrač. Ipak, Zlatan je Zlatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi