Ibrahimović izjavom uzburkao fudbalski svijet

Zabrinuo obožavatelje

Ibrahimović izjavom uzburkao fudbalski svijet

Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović zabrinuo je svoje obožavatelje širom svijeta. 

Ibrahimoviću na kraju sezone ističe ugovor sa Paris-Saint Germainom i sve se više špekuliše o njegovoj narednoj destinaciji, međutim nije isključeno da ovaj napadač i 'okači kopačke o klin'. Tu opciju je otkrio za švedsku televiziju TV4. 

"Možda se jednostavno povučem. Niko nije o tome razmišljao, a ja bih više volio da se povučem dok sam na vrhu", kazao je Ibrahimović uoči večerašnje prijateljske utakmice protiv Češke. 

Podsjećamo, među klubovima koji su zainteresovani za Ibrahimovića najviše se spominju Chelsea, Manchester United i West Ham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi