Gattuso: Sjajnih 70 minuta, Bonucci: Nije moglo bolje početi

Milan slavio protiv Crotonea

Gattuso: Sjajnih 70 minuta, Bonucci: Nije moglo bolje početi

E. Škorić

Trener Milana Gennaro Gattuso zadovoljan je nakon pobjede nad Crotoneom (1:0).

Milan je minimalcem stigao do trijumfa i to nakon što je Leonardo Bonucci više sretno nego spretno zatresao mrežu gostujućeg tima.

"Igrali smo sjajno 70 minuta, ali onda smo napravili dosta pogrešaka i rizikovali smo da ne pobijedimo. Na kraju, ipak, uspjeli smo pobijediti i to je najvažnije", rekao je Gattuso, dodavši:

"Zadovoljan sam kako dečki rade, ali moramo nastaviti jer pred nama je dugačak put. Imamo kvalitetne igrače, ali moramo jednostavno da do kraja korisitmo taj potencijal".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Strijelac jedinog gola u pobjedi nad Crotoneom također je bio zadovoljan.

"Nova godina nije mogla bolje početi. Derbi protiv Intera je digao naše samopouzdanje, ali možemo i bolje. Navijači vjeruju u nas i moramo da im se zahvalimo na najbolji način", rekao je Bonucci.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi