Gattuso urlao i prijetio Donnarummi: Uništit ću te
Nema odugovlačenja kad je Gattuso na klupi. Na sreću čuvara mreže Milana njegova ekipa je brzo došla do novog gola.

Mladom golmanu Rossonera sigurno nije bilo svejedno

Gattuso urlao i prijetio Donnarummi: Uništit ću te

Ko god je gledao Gennara Gattusa u igračkim danima zna da se radi o izuzetno temperamentnom čovjeku, a sa prijekom naravi novog trenera Milana sada se upoznao i mladi golman Rossonera Gianluigi Donnarumma.

Gattusov staž na klupi Milana nije počeo sjajno, pošto su Rossoneri u njegovoj prvoj utakmici na kormilu ekipe "prosuli" bodove protiv slabašnog Beneventa.

Legendarni italijanski veznjak se nije mogao opustiti ni u svojoj prvoj pobjedi na čelu Milana, s obzirom da su Rossoneri teškom mukom trijumfovali nad Bolognom (2:1) u proteklom kolu Serije A.

Koliko je stresna utakmica protiv Bologne bila za Gattusa govori i činjenica da je u jednom momentu potpuno "izgubio razum" i osuo paljbu po svom golmanu, Gianluigiju Donnarummi.

Na semaforu je stajalo 1:1, a Gattuso je primijetio da Donnarumma nije dovoljno brzo vratio loptu u igru, pa je potpuno pobjesnio i počeo urlati na mladog golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako ne budeš radio ono što ti ja govorim uništit ću te", urlao je Gattuso pored aut linije u napadu "ludila".

Sigurno da Donnarummi u tim trenucima nije bilo svejedno, a na njegovu sreću nedugo nakon ovog "incidenta" Milan je ponovo poveo, što je sigurno, barem malo, razveselilo Gattusa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi