Gattuso: Uživamo, Paqueta i Piatek trebaju biti sretni sa onim što rade
Gattuso je bio zadovoljan nakon utakmice

Milan igra sjajno nakon dolaska dvojice igrača

Gattuso: Uživamo, Paqueta i Piatek trebaju biti sretni sa onim što rade

S. Pašalić

Milan je sinoć u utakmici talijanske Serije A savladao Atalantu sa 3:1.


Odigrali su Rossoneri sjajnu utakmicu, a Krzysztof Piatek je bio dvostruki strijelac za Milan. Nakon što je Atalanta povela golom Freulera u 33 minuti, Milan je pred sam kraj poluvremena u 45 minuti izjednačio upravo golom Piateka.

U nastavku je Calhanoglu u 55 minuti doveo Milan u vodstvo, da bi Piatek svojim drugim golom riješio sve dileme i donio Milanu pobjedu.

Trener Milana Gennaro Gattuso je nakon utakmice bio jako zadovoljan sa igrom svoje ekipe.

"Uživamo, igrači su puni entuzijazma, sretni su kada zajedno treniraju i kada igraju utakmicu. Ne smijemo to da izgubimo i moramo da nastavimo dalje u istom ritmu", rekao je Gattuso.

Gattuso je dao komentar i na Krzysztofa Piateka i Lucasa Paquete čiji su dolasci preporodili Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Njih dvojica trebaju da budu sretni sa onim što rade, a rade jako dobre stvari. Ali oni to rade uz pomoć ostalih igrača i bitno je da shvataju", dodao je trener Milana.

Milan je sa dolaskom novih igrača ostvario nekoliko dobrih rezultata te se sada nalaze na četvrtom mjestu tabele sa samo bodom manje od Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi