Gattuso vodi sve u napad na Juventus, na Olimpicu i "otjerani" i oni koji ne mogu igrati

Večeras je finale Kupa Italije

Gattuso vodi sve u napad na Juventus, na Olimpicu i "otjerani" i oni koji ne mogu igrati

Večeras će se u italijanskoj prijestolnici, na stadionu Olimpico, odigrati finalni meč Kupa Italije, između Napolija i Juventusa.

Ogromna je želja u Napulju da se savlada veliki rival, a trener Gennaro Gattuso će sigurno znati motivisati svoje izabranike za duel sa Starom damom i borbu za prvi trofej kluba od 2014.

Gattuso je za večerašnju utakmicu pozvao sve svoje igrača, uključujući i Kostasa Manolasa, Hirvinga Lozana, pa čak i Davida Ospinu, koji je suspendovan i nema pravo nastupa u finalu.

Manolas je propustio remi sa Interom u revanš meču polufinala zbog povrede i teško da će zaigrati protiv Juventusa.

Hirving Lozano je pak nešto ranije došao u sukob sa Gattusom. Tačnije, trener Napolija je otjerao Meksikanca sa treninga otpuživši ga da "upropaštava" isti.

Međutim, sve je to sada nebitno, a Gattuso je odlučio na Olimpico povesti svih 27 članova prvog tima. Tako će na rimskom stadionu biti i veznjak Stanislav Lobotka koji se muči sa povredom.

Staroj dami se ipak daje više šansi za trijumf, pa je kvota kladionice MOZZART na pobjedu Juventusa u regularnom toku meča 2.15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za večerašnje finale!

Finale Kupa Italije na Olimpicu počinje u 21:00.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.