Gattusov pokušaj da uhvati loptu je urnebesan, izdala ga je majica

Trener Napolija privukao pažnju

Gattusov pokušaj da uhvati loptu je urnebesan, izdala ga je majica

A. Čaušević

Gennaro Gattuso radi odličan posao s Napolijem otkako je preuzeo ovaj klub, a prije nekoliko sedmica uspio je osvojiti i Kup Italije.

Napoli je igrao sinoć protiv Milana, ali po načinu na koji je vodio utakmicu Gattuso nije imao previše simpatija prema bivšem klubu.

Meč je na kraju završen rezultatom 2:2, a karizmatični trener bio je akter simpatične scene kada je pokušao da uhvati jednu loptu.

Lopta je previsoko odskočila, Gattuso je skočio i pokušao da je primiri, međutim precijenio je svoje mogućnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tom prilikom izdala ga je i majica pa je nekada odlično veznjaku ispao i stomak.

Promo

Top Komentari

Adnan@Kara
Ne znam šta je problem. Lik ima višak kilograma. Prvo, lik je uvijek bio malo "jači" i bilo je vidljivo da ima tendenciju za debljanje. Drugo lik je relativno nižeg rasta pa je dodatno posložan za isto. Moje mišljenje je da se relativno očuvao....
3 0
Penderinos
Sta ga briga završio karijeru ima pravo da se udeblja
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi