Jude Bellingham velikom rivalu Gaviju pokazao ko je gazda: "Slušaj mali..."

Rekao mu je u lice

Jude Bellingham velikom rivalu Gaviju pokazao ko je gazda: "Slušaj mali..."

Midhat Šljivak

Jude Bellingham je ponovo junak Real Madrida. Nevjerovatni Englez je s dva gola srušio Barcelonu u El Clasicu (2:1) i pokazao je da je trenutno jedan od najboljih fudbalera svijeta. Na utakmici je imao česte okršaje s velikim rivalom Gavijem i zabilježen je njihov zanimljiv razgovor.

Jude Bellingham igra nevjerovatan fudbal u dresu Real Madrida. Čudesni Englez je s dva gola danas riješio i najvećeg rivala Barcelonu (2:1) i pokazao je kako je među najboljim fudbalerima svijeta.

Imao je sjajni veznjak česte okršaje s mladom zvijezdom Barcelone Gavijem. U jednom trenutku mu je pukao film zbog čestih udaraca od strane veznjaka protivničkog tima i odlučio mu je prići i reći nekoliko riječi.

"Slušaj mali, ne udaraj me više. Četiri puta zaredom si me udario", navodne su riječi Judea Bellinghama upućene Gaviju.

Očigledno se potom Gavi previše odmakao od Bellinghama. Dva gola su uslijedila i veliki preokret Reala u El Clasicu koji su na kraju riješili u svoju korist s rezultatom 2:1.

Oglasi

Jude Bellingham ove sezone igra čudesan fudbal. U 13 odigranih utakmica postigao je 13 golova i ovom učinku je dodao tri asistencije.

Bez dileme je ovaj 20-godišnjak trenutno među najboljim igračima svijeta. Po mnogima je i najbolji i uvjereni su da će biti u konkurenciji za Zlatnu loptu naredne godine.

Podsjetimo, Bellingham je 'proizvod' omladinske škole engleskog Birminghama. Kao tinejdžer je 2020. godine otišao u Borussiju Dortmund za 30 miliona eura i odmah je pokazao da se radi o nestvarnom igraču.

Član Real Madrida postao je prvog dana jula ove godine. Plaćen je 103 miliona eura i maksimalno se isplaćuje Kraljevima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real ima nevjerovatne mlade igrače koji su vezani dugogodišnjim ugovorima i nema dileme da bi u narednim godinama madridski velikan mogao dominirati, kako španskim, tako i evropskim fudbalom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi