Trener Travnika nakon utakmice

Gavran: Nismo se na Grbavicu došli braniti

Edmir Škorić

Travnik je večeras poražen na Grbavici s 2:1 u utakmici 25. kola Premijer lige.

Travničani nisu bili loši, no nisu uspjeli, iako su i poveli, da ostvare neki povoljniji rezultat.

Koelege novinari su trenera Vezira Borisa Gavrana odmah upitali za spornu izjavu prije ove utakmice koju je dao za SportSport.ba, kada je rekao da "Željo nije Barcelona" i da ne može uvijek pobjeđivati. 

"Rekao sam da ni Barcelona ne može konstantno pobjeđivati. Nisam mislio na ovu našu utakmicu, to je pogrešno prezentovano u javnosti", rekao je Gavran, pa je nastavio:

"Čestitam Želji na pobjedi, ali i mi smo imali dobrih momenata. Nismo došli da se branimo na Grbavici i to smo pokazali. Nemam šta da zamjerim svojim igračima, a Želji želim puno sreće u nastavku sezone".

Borba za opstanak...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško ćemo izboriti opstanak, ali dokle iole postoji matematika, trudit ćemo se i boriti. Pokazali smo u zadnje dvije utakmice da zaslužujemo bolju poziciju na tabeli", dodao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi