Gavranović s trudnom suprugom slavio titulu, pa "prozvao" Hajrovića

Kvari mu fotografiju

Gavranović s trudnom suprugom slavio titulu, pa "prozvao" Hajrovića

E. Škorić

Dinamo je večeras proslavio 20. naslov prvaka Hrvatske, pošto je s 1:0 slavio u Koprivnici.

Dinamo je nakon pobjede nad Slavenom napravio dovoljnu razliku u odnosu na Rijeku šest kola prije kraja prvenstva. Gol za tri boda Modrih u Koprivnici zabio je Amer Gojak.

Dinamo slavi veliki naslov, a Mario Gavranović je na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom, dok se iza u kadru našao Izet Hajrović.

"Ispod jedne ruke ljubav, držim je svaki dan, ispod druge ruke pehar svake godine, a iza Izet Hajrović koji mi kvari sliku", napisao je Mario Gavranović na svom Instagramu.

Njegova supruga Anita je trudna, pa je Mario sada najčešće u njenom društvu i posvećuje joj sve uspjehe koje ostvaruje s Dinamom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi