Gazde Liverpoola saznale koliko novca moraju izdvojiti za ispunjenje Kloppove želje

Veznjak želi napustiti Bayern

Gazde Liverpoola saznale koliko novca moraju izdvojiti za ispunjenje Kloppove želje

Ne očekuje se da će Liverpool ovog ljeta praviti velike transfere. Ipak, o nekoliko imena koja bi mogla stići na Anfield se intenzivno špekuliše.

Možda najduže traju glasine o želji trenera šampiona Engleske da u svoj tim dovede veznjaka Bayerna Thiaga Alcantaru.

Jedno vrijeme se čak pisalo da je sam Alcantara dogovorio uslove ugovora sa Liverpoolom, ali je sa Allianz Arene stigla poruka da zvanične ponude još nije bilo. Ipak, želja 29-godišnjeg veznjaka da napusti Bayern nije osporena.

Danas Bild piše da je Bayern odredio cijenu za Alcantaru što bi mogao biti korak bliže njegovom transferu.

Gazde Liverpoola su tako saznale koliko novca će morati izdvojiti za ispunjenje Kloppove želje. Navodno se radi o cifri od 30 miliona eura.

Ovo je možda i posljednja šansa da Bayern zaradi od Alcantarine prodaje s obzirom da njegov ugovor sa bavarskim klubom važi još samo do narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Thiago Alcantara je produkt Barceloninog omladinskog pogona, a upravo je iz redova katalonskog velikana 2013. godine stigao u Bayern, za 25 miliona eura.

Alcantara je ove sezone upisao 36 nastupa za Bayern u svim takmičenjima, postigao je tri gola i dodao dvije asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Zašto platiti 30 danas kad može gratis iduće godine?!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi