Gazdi PSG-a je preko glave Reala: Ne sviđa nam se kontakt sa našim igračima

Izgleda da Kraljevi zaista pokušavaju realizovati Neymarov transfer

Gazdi PSG-a je preko glave Reala: Ne sviđa nam se kontakt sa našim igračima

Već neko vrijeme se špekuliše da bi najskuplji igrač svijeta Neymar mogao napustiti PSG, u koji je stigao prošlog ljeta iz Barce, i preći u Real Madrid.

Špekulisalo se da bi se to moglo desiti i ovog ljeta, ali je Neymar ostao u PSG-u. Sada su se ponovo pojavile glasine da Naymarov otac (inače i menadžer) dogovara lične uslove ugovora za svog sina sa Kraljevima. Sada se po tom pitanju oglasio i prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi i potvrdio da Real ispituje mogućnost dovođenja Neymara u svoje redove.

"To je pomalo frustrirajuće ako ćemo realno. Nije pošteno od drugih klubova da razgovaraju sa našim igračima. To nam se nikako ne sviđa i zbog toga smo već razgovarali sa ljudima iz Real Madrida... Ipak, sa njima imamo dobar odnos i čini se da nas poštuju, barem se nadam da je tako", izjavio je Al-Khelaifi, prenosi Marca.

"Poštujemo Real i njihovog predsjednika Florentina Pereza. Mislim da je za sve važno da se ne radi iza kulisa. Ako nešto tu postoji onda je bolje da razgovaramo, sa Florentinom Perezom ili nekim drugim. Tako možemo reći šta nam se dopada, a šta ne. To je nešto što očekujemo od svih klubova, ne samo od Reala", dodao je prvi čovjek PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon ovih izjava Al-Khelaifija jasno je da je zaista bilo kontakta ljudi iz Reala i Neymara, ali da li će Brazilac uskoro ponovo put Španije ostaje da se vidi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi