Gaziantepspor osvojio bod bez Vranješa

Turska liga, 10. kolo

Gaziantepspor osvojio bod bez Vranješa

Trabzonspor i Gaziantepspor odigrali su neriješeno u susretu 10. kola turske Superlige rezultatom 2:2. 

Gosti iz Gaziantepa na bolji način su otvorili utakmicu i do vodstva stižu u 31. minuti. Nakon asistencije Demira mrežu Trabzonspora pogodio je Cinar, da bi u šestoj minuti nastavka na 2:0 povisio Larsson. 

Fudbaleri Gaziantepspora nakon vodstva od 2:0 opustili su se u nastavku, a to domaći kažnjavaju u 61. minuti. Demir je iskoristio asistenciju Cardoza i smanjio prednost, a u 74. minuti Cardozo se upisao u listu strijelaca i postavio ujedno konačan rezultat.

Na kraju dodajmo da bh. reprezentativac Ognjen Vranješ ni večeras nije konkurisao za sastav Gaziantepspora, koji je ovim remijem zauzeo 11. poziciju u turskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turska liga, 10. kolo:

Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2
Bursaspor- Sivasspor 1:0
Kayserispor - Rizespor 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.