Gazzetta otkriva: Mandžukić donio iznenađujuću odluku
Iskusnom hrvatskom napadaču trenutni ugovor važi do 2020. godine, a želja Bianconera je produženje na još jednu. Ostaje da se vidi što će se dogoditi... (Foto: EPA)

Hrvatskom napadaču je nedavno ponuđen novi ugovor

Gazzetta otkriva: Mandžukić donio iznenađujuću odluku

Mario Mandžukić vrlo dobro je otvorio novu sezonu. U devet utakmica ovaj hrvatski napadač je zabio četiri pogotka i pritom upisao dvije asistencije, a dobre igre u Juventusu su željeli nagraditi, te mu dati novi, poboljšani ugovor.

Činilo se da je samo pitanje dana ili sedmice kada će Mandžukić staviti paraf na novi ugovor, ali istina je takva da hrvatski napadač ustvari još nije prelomio da li će i sljedeće sezone igrati u Torinu, iako mu ugovor ističe tek 2020. godine.

Gazzetta dello Sport piše kako je Mandžukić odbio razgovorati o produženju saradnje, što je svakako iznenađujuće za sve ljude u klubu, no u Juventusu i dalje na gube nadu da ga mogu zadržati u crno-bijelom dresu. Spremni su mu plaću povisiti s 3,5 miliona eura na pet, što bi mu svakako bio ugovor života.

Mandžukić je u Torinu od 2015. godine kada je stigao iz Atletico Madrida.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi