Zar im treba iko više? Juve odustao od mete Barcelone i Liverpoola, dovodi igrača Arsenala

Ništa od Rabiota

Zar im treba iko više? Juve odustao od mete Barcelone i Liverpoola, dovodi igrača Arsenala

Dugo se špekuliralo i dugo je navodno Francuz bio na meti Juventusa, ali više nije.

Stara dama već se priprema na život u kojem neće njen član biti Adrien Rabiot. Prema pisanju Mundo Deportiva, Juventus je odustao od talentovanog veznjaka kojem ističe ugovor na kraju sezone, a za takve se italijanski prvak pokazao kao najveći maher.

Prema pisanju španskog medija, Rabiot će najvjerovatnije u Liverpool ili Barcelonu. On nije pristao na produženje saradnje s PSG, pa su odmah počele špekulacije oko toga gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Isti izvor javlja da je Juventus identificirao Aarona Ramseya kao glavnu alternativu za Rabiota.
 
Calciomercato.com je, međutim, saznao da su za sada Ramseyevi zahtjevi previsoki za Juventus.

Juventus nije jedini klub koji se povezuje s Ramseyem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši sportski direktor Arsenala Ivano Gazidis se pridružio AC Milanu pa su se i Rossoneri pojavili kao solidni kandidati za osiguranje usluga velškog fudbalera čiji ugovor istječe na kraju sezone.

Juve ima široke poglede oko Rabbia i Ramseya, ali prema pisanju Munda san o potpisivanju ugovora sa Francuzem okončan je.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi