Ne otpisujte Sanchesa: Portugalcu se smiješi još jedan veliki transfer?
Imao je Sanches uspješnih trenutaka, ali trenutno je zaboravljen, više vremena provodi na klupi nego na terenu, mada mu se sada ukazuje prava šansa uz pomoć agenta Jorgea Mendesa

Želi ga Juventus

Ne otpisujte Sanchesa: Portugalcu se smiješi još jedan veliki transfer?

E. Škorić

Portugalski veznjak Renato Sanches je svojevremeno puno obećavao, ali posljednjih sezona je više na klupi nego na terenu.

Nekada jedan od najtalentovanijih igrača trenutno je u Bayernu, ali ni kod Nike Kovača ne dobija pravu šansu, mada je znao zablistati u nekim mečevima kada bi mu se ukazala šansa.

Stoga se vjeruje da će Portugalac morati da ode iz Minhena. Ranije se povezivao s PSG-om, a sada se navodno i Juventus uključio u trku.

Sportski direkor Stare dame Fabio Paraticic spreman je pregovarati sa Bayernom kako bi u Torino doveo Sanchesa, koji itekako 'zna lopte', bez obzira na sve što mu se dešavalo posljednjih godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da mu je Jorge Mendes agent, to donosi veću šansu za transfer, kada se zna da je Mendes jako dobar sa čelnicima Juventusa, a i njegov klijent Cristiano Ronaldo, kao i Canelo i neki drugi igrači također nastupaju u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije