Gazzetta: Perišić pati zbog Gnabryja, seli se na klupu
Perišić bi mogao puno više vremena provoditi na klupi

Situacija za Hrvata u bavarskom klubu se promijenila

Gazzetta: Perišić pati zbog Gnabryja, seli se na klupu

S. Pašalić

Ivan Perišić je ovog ljeta iz Intera stigao u Bayern na posudbu, uz opciju otkupa na kraju sezone.

Hrvat je stigao u bavarski klub iako mnogi navijači nisu bili pretjerano zadovoljni sa ovim potezom, a Perišić je od početka ove sezone nastupio u šest utakmica i postigao je dva gola.

Perišić je u dosta utakmica krenuo od prve minute i bio je igrač kojeg je trener Niko Kovač u svojoj formaciji 4-2-3-1 koristio na lijevoj strani, ali sada bi se situacija za hrvatskog veznjaka mogla promijeniti.

Naime, italijanska Gazzetta piše da Perišić pati zbog Gnabryja koji je 'eksplodirao' u meču protiv Tottenhama kada je postigao čak četiri gola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Perišić je na posljednjoj utakmici protiv Hoffenheima ostao na klupi, dok je Gnabry počeo na njegovom mjestu i odigrao svih 90 minuta, a Hrvat je ušao u igru umjesto Tolissoa u 60. minuti s obzirom da je Bayern u tom trenutku gubio sa 1:0.

Tako se čini da će se Perišić u narednom periodu ipak morati naviknuti na klupu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti