14

Komentari (14)

Benjamingst
Ide u Real Madrid hehehe
Mehaga
Vjerovatno ce u PSG..hahahaha
Penderinos
Vrati se kuci u Sarajevo tamo ti ide najbolje, a usput ces igrati i ligu pravak ( možda protiv Barce, Chelsea, Bayerna, Juventusa...)
manijaci_____
Kakav ba celzi,juve? Vi prvo pretkolo ako manje od 3 primite uspjeh decenije
Penderinos
@manijaci_____ može Sarajevo komotno do grupne faze, pa to sta god bude nije sramota. Kad su ekipe poput Bate Borisova, Žiline, Lugogoretsa,Qarabaga itd. mogle dotle dogurati, 100% mogu i oni .Pogotovo jer su se spametovali i u posljednje vrijeme dali dugoročne ugovore nosiocima tima, mlade talentovane zvijezde ce tek proigrati uskoro, uz par pojacanja ( prvoklasnih ne tipa tamo neki hajrica ili nedaj Bože bekrica) moglo bi Sarajevo vladati BH premijer ligom na duži period. Trebaš biti objektivan, ovo je prvi put da jedan BH. Klub radi pravu stvar, zapamti dobro ovaj komentar.
Uranija
@Penderinos kome si ti našao objašnjavati, nisi ti ni svjestan. Nemoj mi mitomana da sikiraš biće mu nešto.
ElComandante
Za nase lige Maradona
Miky007
Klasicni bek. Brz i prodoran, ima snagu i brzinu..Ko njega stavi u napad bas me zanima..Centarsut nula, zavrsnica nula, skok igra nula, efikasnost nula! I gdje je ovdje napadac? Na beku su Dulja Tito vjeruj mi, a poneku bi i centrirao!
AjdinVL
Ne moze biti bek kad mu je defanziva slaba. Njemu to najvise zamjeraju u klubovima. Dulja je igrac slican Lulicu, nema sut, zavrsnica nije na najboljem nivou, ali zna se nekad omaknuti poneki dobar go iz daljine. Centarsuti i nisu losi toliko, zna naci igraca, a ono sto ga najvise krasi su borbenost, brzina i dobar dribling.
Miky007
Uz sve opisano za vise od premier lige BiH nije! Stavi ga gdje hoces, ali za napad isto nije!
Hix
Moze druge lige igrati po eng, ili za klubove koji se bore za opstanke u ostalim ligama peticama...
Penderinos
@AjdinVL oprosti sto se mjesam ali ne bih rekao da mu je defanzivna slaba i da mu to klubovi zamjeraju . Stvar je u tome što mu se mrsko vraćati u odbranu kad igra na krilu, zato je riješenje postaviti na kao beka
Rajvosa2019
Jos malo pa ce biti jarane Lesi se vraca kuci , u FKS ce biti uvijek mjesta za Dulju
mirza24
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.