Gdje će sad? Bojana Krkića više ne žele ni u Deportivo Alavesu

Teški dani u karijeri

Gdje će sad? Bojana Krkića više ne žele ni u Deportivo Alavesu

Nekadašnji fudbaler Barcelone i Rome Bojan Krkić proživljava veoma teške dane u karijeri i veliko je pitanje u kojem će smjeru njegova karijera ići u budućnosti. 

Krkić je mnogima ostao u sjećanju kada je počeo dobijati prilike u prvom timu Barcelone skupa sa Giovannijem Dos Santosom, ali na kraju nijedan od njih dvojice nije napravio zavidnu karijeru.

Bojan, koji se svojevremeno povezivao i sa reprezentacijom Srbije, u karijeri je promijenio mnogo timova i zaista ih je teško sve nabrojati. Barcelona, Roma, Milan i Ajax samo su neke od ekipa čije je dresove nosio Krkić, a danas je član Deportivo Alavesa, ekipe kojoj ne ide baš najbolje u La Ligi.

Alaves se nalazi samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, a Krkić tokom devet utakmice koliko je odigrao nije uspio da upiše nijedan gol ili asistenciju. Upravo je to razlog što ga se u Alavesu žele riješiti prije kraja sezone i vratiti u Stoke City odakle je i stigao na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, problem je šta dalje, jer je jasno kao dan da za Krkića nema mjesta ni u Stokeu. Bilo kako bilo, on je pravi primjer da ne znači uvijek da će talentovani fudbaler napraviti sjajnu karijeru, ali se svi nadamo da će Krkić na kraju ipak dobiti još jednu priliku da proigra, a u kojem klubu će to biti, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi