Gdje će Zlatan? Je li ovo odgovor?
(Foto: EPA)

Zanimljiva objava ruskog tima

Gdje će Zlatan? Je li ovo odgovor?

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović je napustio LA Galaxy.

Nakon dvije godine u MLS-u Ibra se odlučio na odlazak iz američke lige i vjerovatno će karijeru ponovo nastaviti u Evropi.

Špekulacije o njegovom novom timu su ogromne. Povezuje se sa velikim brojem ekipa, a danas se zanimljivom objavom na Twitteru oglasio i ruski Zenit.

Zvanični Twitter nalog tima iz St. Petersburga je podijelio objavu pod nazivom 'Gdje će Zlatan' i sa zanimljivim 'smajlijem' su prouzrokovali velike špekulacije da je upravo ovaj tim njegova nova sredina.

Da li će Zlatan na kraju i završiti u Rusiji, ostaje nam da vidimo, a ranije se povezivao sa Milanom, Interom, Bolognom, Manchester Unitedom...

Top Komentari

Arnel925
Čuo sam da onaj iz FK Sarajeva vjetnamac želi da vidi Ibrahimovića u bordo bijelom dresu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi