Misteriozna poruka Ibrahimovića za navijače Galaxyja: "Došao, vidio i pokorio, nema na čemu"

Da li napušta klub

Misteriozna poruka Ibrahimovića za navijače Galaxyja: "Došao, vidio i pokorio, nema na čemu"

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović još uvijek nije objavio da li će i naredne sezone nositi dres LA Galaxyja ili će promijeniti klub.

Šveđanin će u januaru biti slobodan igrač jer mu krajem narednog mjeseca ističe ugovor s američkim klubom. Sve više se špekuliše o tome da će Ibra napustiti Galaxy i najvjerovatnije ponovo se vratiti u Evropu.

Ibrahimović još uvijek nije saopštio svoju odluku o nastavku karijere, ali je večeras na Instagramu objavio veoma misterioznu poruku za navijače LA Galaxyja.

Mnogi vjeruju da je Ibrahimović na ovaj način nekako potvrdio da neće ostati u ovom klubu, te da će u januaru napustiti Los Angeles i kako stvari stoje vratiti se na Stari kontinent.

"Došao, vidio i pokorio. Hvala LA Galaxy što si me učinio živim ponovo. Navijačima Galaxyja - željeli ste Zlatana i dao sam vam Zlatana, nema na čemu. Priča se nastavlja... Sada nastavite gledati bejzbol", poručio je Ibrahimović.

Top Komentari

eye of the tiger
A sta je pokorio ako nista osvojio nije?
4 0
Medo-Brundo
Sta je ovdje misteriozno?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti