5

Komentari (5)

Jasminn
Ta generacija je imala standardnih 11. Znao si ko igra osim ako se neko ne ozlijedi. Pa se ti mozes i uigrati, znas kako ja disem, ja znam kako ti dises. A de nek mi sad neko kaze ko ce startati narednu nasu utakmicu
King_Kenny
...dobar igrac bio,nije slucajno 10 godina igrao u Laziju i dogurao do kapitena,ali ne mogu se oteti dojmu da za reprezentaciju nije davao 100%...i ama ta njegova izjava dovoljno govori,ali ona se odnosila na sve igrace.
yugopo
Sretno Lula u daljem sportskom zivotu. ABd da Nas povedes kao trener!!!
Celtic
Kad se sjetim koliko su po ovoj legendi forumaši pljuvali i govorili da je za klupe, neka vam sad igra Ćivić, Dujević pa i Gojak po lijevoj strani.
Twista
Bas neki dan slusam spusak igraca za Svjetsko prvenstvo, strasan tim! Ali budimo realni, ne moze niko od ovih igraca izvuci vise.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.