Gdje je sinoć bio Neymar dok je Mbappe dobijao nagrade za svoje sjajne igre?
Neymar se ponovo našao na udaru medija nakon objavljene fotografije

Brazilac nije bio na svečanoj dodjeli nagrada

Gdje je sinoć bio Neymar dok je Mbappe dobijao nagrade za svoje sjajne igre?

S. Pašalić

Kylian Mbappe je sinoć proglašen za najboljeg igrača u francuskom prvenstvu u sezoni 2018/2019.

20-godišnji igrač PSG-a je ove sezone bio nezaustavljiv u Ligue 1 i sasvim zasluženo je osvojio ovu nagradu.

Ovo nije bila jedina nagrada koju je Kylian Mbappe osvojio s obzirom da je dobio nagradu i za najboljeg mladog igrača i najboljeg strijelca lige.

Mbappe je svakako bio lider PSG-a ove sezone, ali je svojim govorom nagovijestio da bi možda ipak mogao napustiti Pariz.

"Mislim da dolazim do prve ili druge prekretnice u mojoj karijeri", rekao je Mbappe na svečanoj dodjeli nagrada u Francuskoj.

"Možda je vrijeme da imamo više odgovornosti, što bi moglo biti u PSG-u s velikim zadovoljstvom ili možda negdje drugo s novim projektom."

Dok se održavala svečanost oko dodjele nagrada, umjesto da dođe i pruži podršku svom saigraču Neymar je odlučio da ode na modnu reviju gdje je bio u društvu popularne pjevačice Rihanne.

Brazilac je na svom instagram profilu podijelio fotografiju sa pjevačicom, a mediji su ga odmah napali konstatirajući da to uopšte ne pridonosi dobroj atmosferi u timu.

View this post on Instagram

Queen and powerful woman 👑🤫 @badgalriri

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi