Gdje su zvijezde? Emery u Ukrajinu vodi totalne anonimuse

Ne želi da rizikuje

Gdje su zvijezde? Emery u Ukrajinu vodi totalne anonimuse

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Arsenala sutra igraju u gostima protiv Vorskle iz Poltave meč grupne faze Evropske lige.

Utakmica se trebala igrati u Poltavi, ali je iz sigurnosnih razloga odlučeno da će se igrati u Kijevu. Gradonačelnik Poltave je poručio da ne može garantovati sigurnost fudbalerima Arsenala, te je zbog toga donesena odluka da je najbolje da se meč igra u glavnom gradu Ukrajine.

Unai Emery je zbog svih okolnosti odlučio ostaviti najveće zvijezde u Londonu, a nakon što je objavio koji igrači su u konkurenciji za sutrašnji meč niko ne bi mogao ni pretpostaviti da se radi baš o Arsenalu. Od poznatijih igrača tu su samo Cech, Mkhitaryan, Ramsey i Lichtsteiner dok su ostali poprilično nepoznati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi