Isco u šokantnom transferu u januaru napušta Real Madrid?

Želi ga Arsenal

Isco u šokantnom transferu u januaru napušta Real Madrid?

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Isco, nalazi se u centru pažnje nakon pisanja španskih medija da će već u januaru napustiti kraljevski klub.

Real Madrid je sinoć igrao u gostima protiv Rome, a Isca nije bilo ni na mapi u ovom meču. On je doputovao s ekipom u glavni grad Italije, no Santiago Solari je odlučio da Isco neće biti u kombinaciji za ovu utakmicu što je itekako iznenadilo ovog fudbalera.

Na njegovom licu se moglo vidjeti da je nezadovoljan i bijesan što neće igrati, a već danas se počelo špekulisati da napušta Real Madrid već u januaru. Isco je od dolaska Solarija odigrao samo 78 minuta i jasno je da nešto između njih ne štima.

No, sigurno je da mu neće biti problem da pronađe novi klub ukoliko ga Kraljevi odluče prodati, a ponude su već počele stizati. Ugledna Marca prenosi da je najveći interes pokazao Arsenal koji već želi da dogovori njegov dolazak u januaru, no u sve bi se mogao uključiti i Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Marca dodaje da Isco ne želi u Juve jer zna da je tamo žestoka konkurencija, te da bi mu odlazak u Arsenal bio vjerovatno najbolji potez. Ukoliko Solari nastavi ovako da ga ignoriše onda nas u januaru sigurno očekuje dosta uzbuđenja što se tiče Isca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi