Utakmica Vorskle i Arsenala pomjerena u Kijev, ali se svejedno ne može odigrati?

Ništa još nije potvrđeno

Utakmica Vorskle i Arsenala pomjerena u Kijev, ali se svejedno ne može odigrati?

E. Čaušević

Fudbaleri Vorskle sutra su na svom terenu u Poltavi trebali dočekati Arsenal, ali je iz sigurnosnih razloga meč pomjeren u Kijev.

Ukrajina i Rusija su ponovo na rubu sukoba, a odlučeno je da igrači Arsenala ne mogu doputovati u Poltavu jer im tamo nisu garantovali sigurnost. Na kraju odlučeno je da će se utakmica igrati na Olimpijskom stadionu u Kijevu, no i to je sada upitno.

Do meča je ostalo nešto više od 24 sata, a još uvijek nije poznato da li će se meč uopšte igrati. Iz Vorskle su objasnili da je najsigurnije da se utakmica igra u Kijevu, no još uvijek niko zvanično nije potvrdio da će to biti na Olimpijskom stadionu.

Engleski mediji prenose da je vrlo vjerovatno da će se utakmica odgoditi ili odigrati u novom terminu jer je nemoguće da se sve organizuje za jedan dan. Također, Unai Emery je na ovaj put većinom poveo mlade igrače i sada je jasno da je to bio dobar potez.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi