Čuveni fudbaler ekipu povukao sa terena jer je njegov igrač nazvan gejom

Donovan se odlučio na neviđen potez

Čuveni fudbaler ekipu povukao sa terena jer je njegov igrač nazvan gejom

M. Šljivak

Nekada poznati fudbaler, a danas trener koji obećava, Amerikanac Landon Donovan, odlučio je povući svoj tim sa terena u utakmici San Diega i Phoenixa.

Iako je njegov tim imao prednost od 3:1, Donovan je odlučio povući ekipu sa terena i to nakon što je protivnički fudbaler njegovog igrača Collina Martina nazvao gejom.

Martin je istupio u javnost i otvoreno je priznao da je homoseksualac. Bilo je i očekivano da ovakvih uvreda bude, a Donovan je zbog toga odlučio prekinuti utakmicu.

Nakon prekida ovaj stručnjak je imao poprilično žestok razgovor sa protivničkim trenerom i vjerovatno će ovaj meč na kraju izgubiti sa 3:0.

Top Komentari

Mele
Pa covjek je priznao da je homic, samo mu je istinu rekao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi