Gennaro Gattuso dobio ponudu iz Francuske

Dolazi umjesto Vahe?

Gennaro Gattuso dobio ponudu iz Francuske

E. Škorić

Bivši igrač i trener Milana Gennaro Gattuso mogao bi naredne sezone voditi klub iz Lige 1.

Vahid Halilhodžić je napustio Nantes nekoliko dana prije početka prvenstva, pa je francuski klub u nezavidnoj poziciji i mora što prije da pronađe novog trenera.

Do meča s Lilleom u nedjelju, Kanarinci žele imenovati novog trenera, pa su čelnici ovog kluba počeli da kontaktiraju slobodne trenere koje smatraju dobrim za klupu Nantesa.

Kontaktiran je i Gattuso, koji je vodio Milan, a spominje se i Walter Zenga, no ipak Gattuso je u prednosti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Popularni Rino je prethodno trenirao Sion, OFI, Pisu i Palermo, a kao igrač je ostavio veliki trag na San Siru, igrao je još u Gl. Rangersu, Salernitani i u Sionu prije kraja igračke karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti