Sve je gotovo između Vahe i Nantesa!

Francuski mediji tvrde

Sve je gotovo između Vahe i Nantesa!

A. Čaušević

Vahid Halilhodžić u predstojećoj sezoni neće sjediti na klupi Nantesa, prenosi mnogobrojni francuski mediji uključujući ugledni France Football.

Bez obzira što ima ugovor do juna 2020. godine bh. stručnjak je odlučio da napusti klupu Kanarinaca nakon što u petak bude odigrana prijateljska utakmica protiv Genoe.

Halilhodžić se tokom svog mandata nije slagao s potezima poredice Kita koja je vlasnik kluba te je ono o čemu se špekulisalo posljednjih sedmica dobilo i potvrdu.

"Malo sam zabrinut. Treba nama osam ili devet igrača i da svi budu starteri. Ne znam koji će igrači doći", rekao je Halilhodžić prije nekoliko sedmica i tako iskazao svoje nezadovoljstvo.

Iskusnom treneru koji je ranije u Francuskoj vodio Lille, Rennes, PSG i neće mu trebati dugo vremena da nađe novi posao jer je prvi kandidat da preuzme selekciju Maroka.

Inače, Halilhodžić je prošle sezone preuzeo Nantes i spasio Kanarince od ispadanja u Ligue 2, međutim nije se slagao sa načinom kako se klupsko rukovodstvo ponašalo na transfer pijaci.

Iskusnom bh. stručnjaku su radili iza leđa i dovodili te prodavali igrače koje on nije želio zbog čega je postojača mogućnost da napusti klupu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U petak se očekuje i definitivna potvrda da je sve gotovo između Vahe i Nantesa.

Raditi na klupi neke reprezentacije mu uopšte neće biti strano jer je ranije vodio Obalu Slonovače, Alži i Japan. 

Top Komentari

tuzlaak
Nemojte ga ljudi molim vas... Zaplakat će ;(
0 10
Chupy
Vaha moze da bira. Prije svega gospodin a i strucnjak. Ne da on da njemu neko drugi kroji gace. Covjek hoce da radi svoj posao i nema mijesanja u posao. Kad se sjetim kako je Mamica odjebao lagano.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije