Vahid Halilhodžić aplauzima dočekan na posljednjoj utakmici na klupi Nantesa
(Foto: EPA)

Odlazi nakon meča

Vahid Halilhodžić aplauzima dočekan na posljednjoj utakmici na klupi Nantesa

M. Šljivak

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić (67) dao je otkaz u Nantesu.

Nakon nešto manje od godinu dana na klupi ovog francuskog tima, Halilhodžić je odlučio da napusti ekipu, a to će službeno učiniti nakon današnje prijateljske utakmice protiv Genoe.

Neće Halilhodžić dugo čekati na novi posao. On će postati novi selektor Maroka, što su mediji u ovoj zemlji potvrdili.

"Trener Vahid se vraća u Maroko koji ga je ispratio kao heroja 1998. godine kada je osvojio dvostruku krunuu sa Rajaom".

Bh. stručnjak je tokom sedmice završio sve detalje oko ugovora sa marokanskim savezom, a na klupi ove selekcije će zamijeniti Hervea Renarda.

Navijači Nantesa su pred utakmicu protiv Genoea aplauzima dočekali 67-godišnjeg trenera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Lona
Nemam ništa protiv Vahe, želim mu sve najbolje u karijeri i životu, ali čini mi se da on nije nigdje bio duže od godinu dana.
2 0
DeleteTheElite
Legenda mostarskog fudbala i Veleza. Vaha sretno na klupi Maroka i donesi nam hasisa :D
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti