Gattuso: Ugovori? Ne vjerujem u to, ja sam staromodan

Uvijek je bio drugačiji od ostalih

Gattuso: Ugovori? Ne vjerujem u to, ja sam staromodan

E. Oštraković

Trenutno se špekuliše da bi Gennaro Gattuso trebao da potpiše novi ugovor s Napolijem.

Gattuso, nekadašnji veznjak Milana, nakaon pobjede njegovog Napolija u Beneventu (2:1) u nedjelju navečer govorio je i o mogućem produženju saradnje s Napolitancima.

"Predsjednik želi da ugovori zaštite obje strane. Ali teško mi je to prihvatiti - staromodan sam i želim da budem slobodan kako bih kontinuirano mogao raditi. Međutim, ovdje se osjećam sjajno i volim ovaj tim. Postoji problem, jer zapravo ja ne vjerujem u ugovore. Ako jednog dana momčad sa mnom prestane davati dobre rezultate, spakovat ću stvari i otići", poručio je Gattuso.

"Ako mi predsjednik kaže da potpišem šestomjesečni ugovor, odmah ću ga potpisati. Želim se osjećati slobodno", dodaje Gattuso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uz to, Gattuso je također pokrenuo pitanje otkazane utakmice njegove ekipe protiv Juventusa u Torinu, nakon čega je Napoli ne samo ostao bez tri boda, već je i kažnjen s jednim bodom.

"Nismo još ništa odlučili. Bili smo u autobusu do 18:55, a zatim nam je rečeno da ne idemo. Nadam se da ćemo igrati i vidjeti stvarni rezultat onoga što smo učinili. Pred nama su još druge odluke, budite strpljivi", dodao je Gattuso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije