20

Komentari (20)

Đeko propo, kurćina
user1640613707
Puno pratite situaciju u Ukrajini... Ja naslova i g....na
emanuelmacron
da ponovim ,Inter ,nece izgurat ni ligu prvaka,a pogotovo ako Liverpul napravi masakar, i nije do Dzeke ali taj covjek ,je baksuz citavu karijeru, kad god je neki tim u raspadu on dolazi,daj osto u Romi bili bi prvi,
Emiraga
Timovi u raspadu?? Dosao u Wolfsburg, posle godinu osvoje titulu, dodje u man city osvoji dvije titule, dodje u romu odlican tim napravili, dosli do polu finala lige sampiona, drugi u ligi sa sjanim juventusom. Dodje u inter sa 34-35 godina i bore se za titulu. O cemu pricamo?
Malmi_Suomi
@emanuelmacron ovdje jedini BAKSUZ si ti "krme " jedno.
Ne spominji Edina Džeku u tako negativnom smislu jer će " nana Zejna" baciti " sihire " na tebe.
Pljuc
King_Kenny
...80. minuta,rezultat 0:0,a Handanovic se dodaje 2 minute pred golom sa stoperima kao da je 4:0...to najbolje pokazuje koliko su bezidejni.
SeriaA
Caicedo 4 dodira s loptom 5 gresaka
Zax
Koliko ovoj ekipi hvale Lukaku i Hakimi pa to nije normalno.Neprepoznatljiva ekipa u odbosu na proslu godinu.Jos tada im je bas u formu uso bio i Eriksen.Znaci nebo i zemlja
DamirS
Koliko tebi HVALI još malo obrazovanja iz maternjeg jezika.
Juventini
Fali i Marco Materazzi?
Malmi_Suomi
@Zax HVALI tebi puno toga pa ti niko ništa ne govori hahahaha hahahahaha. Lijep pozdrav HVALI ?
Mig_Mig
Penla hahahaah.
Bulle
Više se Džeko bori sa 36 godina nego pojedici sa 24, 25 godina Kaisedo ušo lopte pipno nije, Lautaro i Čalhanoglu sebični previše...
King_Kenny
@Bulle ...kolio Dzeko vrijedi najbolje pokazuje onaj momenat u 80. minuti kad se vratio i oduzeo loptu u odbrani i sprintom naprijed u napad...ne gura njega Inzaghi slucajno ispred ove dvojice.
King_Kenny
...ocajna igra,losi su skroz,sta bi od onakve ekipe iz prvog dijela sezone...totalno su van forme,da su igrali jos 2 sata ne bi gola zabili...djeluju razocarano i indisponirano,ovdje fali motivacije,oni porazi od Milana i Liverpoola su ih bas potresli.
davide.azzurri
Halo imbecilu bubuljicasti imas li zivota osim sto na svaki clanak ostavis 5-6 komentara. Dosadan si
King_Kenny
@davide.azzurri ...halo balavi,nemoj da ti se naj*bem mrtve familije.
davide.azzurri
Kenny nabijem ti staru u pakas pa ti onda svrsim u usta zvaljava
Zax
Inter los,Dzeko los agonija se nastavlja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.