Italijanski klub moli za pomoć: Mora da igra s juniorima

genoa

Italijanski klub moli za pomoć: Mora da igra s juniorima

E. Škorić
Teme:

Genoa je klub koji je najviše pogođen koronavirusom. Čak 20 igrača je zaraženo, zbog čega ovaj član Serije A ima velikih problema.

Cijela ekipa je otišla u izolaciju, ne može normalno trenirati, a trener Rolando Maran teško da može sastaviti ekipu za narednu utakmicu.

Tek mala pomoć Đenovljanima je to što je došla reprezentativna pauza, ali protiv Verone za 10-ak dana Genoa će biti prisiljena da igra s rezervama.

"Protiv Verone ćemo igrati s igračima iz omladinske momčadi jer nemamo drugog rješenja. Ne možemo ovako dalje. Zatvorite sve momčadi pod nekakvo stakleno zvono, izolirajte nas i neka tako igramo jer ovo nema smisla", rekao je sportski direktor Genoe Daniele Faggiano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoa je do sada odigrala dvije utakmice u novoj sezoni Serije A. Pobijedila je Crotone s 4:1, pa izgubila od Napolija sa 6:1 27. septembra.

Top Komentari

Penderinos
Genoa pišete malim slovom. Toliko o respektu prema jednom od najprestižnijih talijanskih klubova
0 1
AmarSahi
Bilo kuda, Penderinos svuda.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi