Genoa pojačanje pronašla u Juventusu?

Predsjednik potvrdio interes

Genoa pojačanje pronašla u Juventusu?

Genoa ima namjeru na zimu dodatno ojačati svoje redove.

Tim kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić trenutno u Seriji A zauzima desetu poziciju, međutim Genoi ne nedostaje ambicija i u januarskom prijelaznom roku želi dovesti nova zvučna pojačanja.  

Želja trenera Genoe je Juventusov Hernanes. Brazilac nije uspio opravdati očekivanja u Juventusu i čelnici kluba su ga spremni pustiti u Genou s kojom imaju dobre odnose, a da postoji interes potvrdio je i Enrico Preziosi.

"Sve smo više zainteresovani za njega, on je idealan igrač da nam donese kvalitetu više. Čim nam Juventus pošalje signal, sjest ćemo", kazao je Genoin predsjednik Preziosi za Tuttosport. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoi u prilog ide i to što Hernanes želi ostati u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti