Genoa prodala Kouamea, a on pokidao ligamente

Sve će biti stopirano

Genoa prodala Kouamea, a on pokidao ligamente

A. Čaušević

Naredna destinacija za Christiana Kouema bi trebala biti Engleska, međutim sada je sve dovedeno u pitanje. 

Kouame je prije tri sedmice pokidao križne ligamente igrajući za U23 reprezentaciju Obale Slonovače protiv Južne Afrike.

Ova teška i nezgodna povreda je za Kouamea došla u najgorem mogućem trenutku s obzirom da je igrao fudbal života.

Povreda je sigurno pokvarila i planove Genoe. Najstariji italijanski klub je prema pisanju Gazzette dello Sport je već prodao Kouamea, barem virtuelno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoa je dogovorila prelazak Kouamea u Crystal Palace za 22 miliona eura, ali s obzirom na povredu teško je vjerovati da će transfer biti realizovan.

Ovaj 22-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao osam mečeva i zabio pet golova uz tri asistencije. Na teren bi se trebao vratiti tek na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi